AUTOEXPERT

Autoexpert is het garantieprogramma voor Fiat Chrysler Automobiles-auto‘s: kies uw auto uit een ruim gamma modellen die geselecteerd en gecertificeerd zijn op basis van meer dan 160 testen.

Waarom Autoexpert?

controls

160 GECERTIFICEERDE TESTEN.

Onze deskundigen die deelnemen aan het Autoexpert-programma controleren uw auto en al zijn onderdelen: van de motor tot de transmissie, van de remmen tot het veersysteem en het elektrisch systeem en van de carrosserie tot het interieur. 

kilometers

OCCASIONS DIE JONGER ZIJN DAN 2 JAAR EN MET MINDER DAN 120.000 KM

U kunt uw tweedehands Autoexpert-auto kiezen uit een ruim gamma van auto‘s die geselecteerd zijn op basis van hun kwaliteit en betrouwbaarheid. Om te garanderen dat u er een lange weg mee kunt afleggen.

 

warranty

GARANTIE VAN 12 MAANDEN ZONDER KILOMETERBEPERKING*

De Autoexpert-garantie is de meest uitgebreide op de tweedehandsautomarkt: ze omvat wegenwachtdienst, mobiliteitsservices en een vervangauto. Geen eigen risico voor eventuele reparaties.

offers

TOEGEWIJDE FINANCIERINGSOPLOSSINGEN

Wanneer u een voertuig van Autoexpert koopt kunt u rekenen op diverse op maat gemaakte en flexibele financieringsoplossingen waardoor u de auto kunt afbetalen tegen gunstige voorwaarden.

test-drive

GRATIS PROEFRIT

Kom zelf eens kijken of er een geschikte auto voor u is. De modellen van Autoexpert staan tot uw beschikking voor een vrijblijvende proefrit: het kiezen van uw ideale auto zal zelfs nog gemakkelijker zijn.

 

 

 

 

 

checkup

GRATIS CHECK-UP IN HET EERSTE JAAR

Tijdens de eerste 12 maanden biedt Autoexpert u een gratis check-up van de auto aan: band- en ruitreparatie, vloeistoffen bijvullen en lampjes vervangen. We raden u aan de auto te laten controleren in Autoexpert geautoriseerde werkplaatsen om er zeker van te zijn dat u een controle krijgt van de hoogste kwaliteit.

 

satisfied

OMRUILGARANTIE

Niet overtuigd van uw aankoop? Geen enkel probleem.
Autoexpert biedt u de exclusieve mogelijkheid om de auto mee te nemen en te vervangen door een ander nieuw of gebruikt voertuig van gelijke of hogere waarde binnen 10 dagen na de aankoopdatum en tot een maximum van 1000 km.

extended-warranty

EXTRA 12 MAANDEN GARANTIE MOGELIJK

Bij de aankoop van uw wagen, geniet u reeds van 12 maanden garantie. Op verzoek kunt u de Autoexpert garantieperiode verlengen met 12 maanden extra garantie. Kortom, tot 24 maanden garantie!

* Eventueel met inbegrip van resterende garantie van de fabrikant.