Creëer uw wagenpark

Met GARAGE LEBEAU kunt u de voertuigen kiezen die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf binnen alle FCA-modellen.

Creëer uw wagenpark

Selecteer uw voertuigen en vraag een offerte aan.

Filter

Met FIAT kunt u de voertuigen kiezen die het best passen bij uw bedrijf uit alle modellen: van de nieuwste Fiat Tipo met 5 deuren en de Tipo-stationwagen tot de tijdloze stadsauto‘s Panda , de ruime en veelzijdige Doblò en Qubo. En met de 500, 500X, 500L en 500L Living-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Alfa Romeo biedt u een gamma voertuigen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op efficiënte voertuigen met een lage uitstoot, die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden bieden op vlak van veiligheid, innovatie en prestaties. En met de Giulia , Giulietta modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

Jeep biedt u een gamma van voertuigen dat perfect past bij uw zakelijke behoeften. Kies ervoor veilig te rijden met stijl en technologie. U kunt rekenen op efficiënte voertuigen met een lage uitstoot, die het best passen bij uw bedrijfsactiviteiten en die de hoogste standaarden bieden op vlak van veiligheid, innovatie en prestaties. En met de Renegade-, Cherokee- en Grand Cherokee-modellen kunt u comfort combineren met een onmiskenbare stijl.

-->