De Nieuwe Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Gamma

Overzicht

Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Elektrisch
Elektrisch 87 kW (118 PK)
14,9 KWH/100 Km
3
O G/KM
Automatisch
* Catalogusprijs zonder kortingen, prijs BTW incl.

Details

Beschrijving voertuig

Nieuwe 500 "la Prima" Cabrio

Belangrijkste uitrustingen

- Cabrio dak met Fiat-monogram
- Vegan leren zetels met Fiat-monogram
- Full LED “Infinity” koplampen

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Exterieur

DE LEGENDE VAN EEN ICOON

Geniet van het dolcevita-openluchtgevoel in de eerste elektrische 4-zits cabrio, verrijkt met een vleugje stijl in de vorm van een gloednieuw Fiat-monogram op de motorkap als hulde aan de rijke geschiedenis van het merk.

 

EEN LICHT OP DE TOEKOMST

De LED-koplampen met “Infinty” signatuur geven u een beter zicht op de weg én uw wagen een vernieuwde maar nog steeds herkenbaar 500-Look.

 

VAN HET VERLEDEN NAAR DE TOEKOMST

We wilden iconische details creëren die hulde brengen aan de pure stijl van de Fiat 500 uit 1957. De LED-pijlen op de zijkant getuigen van dezelfde spirit die ons gisteren leidde en ons morgen zal gidsen.

EENVOUDIGER VANAF DE EERSTE AANRAKING

De nieuwe ontworpen elektrische deurhendel met het ‘e-latch’ systeem oogt heel origineel en is bovendien eenvoudiger dan gelijk bij welke andere wagen. Druk gewoon de zachte knop aan de binnenkant in en de auto gaat open. Instappen was nog nooit zo comfortabel.

 

17” LICHTMETALEN VELGEN

Iconisch van kop tot velg met de tweekleurige ‘diamant-finisch’ van de 17” lichtmetalen velgen.

 

SPECIFIEKE BADGE

Zo vergeet niemand dat dit de eerste door Fiat geproduceerde elektrische wagen is.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Interieur

DASHBOARD

Dasboardbekleding in kunstleder: mobiliteit verandert en dus ook de stijl. Duurzamer, maar nog steeds exclusief.

 

BELEEF EEN NIEUWE RUIMTE

De binnenruimte is revolutionair en valt op door de afwezigheid van de centrale tunnel, waardoor er meer ruimtegevoel en comfort ontstaat.

 

KUNSTLEDEREN ZETELS MET MONOGRAM

Ledervrij, met het Fiat-monogram in reliëf, super aanpasbaar dankzij de 6-richting verstelbaarheid en echt omarmend. De nieuwe stijl van de zetels stemt overeen met de elegantie en het comfort met een vernieuwend vleugje duurzaamheid.

 

10.25” INFOTAINMENTSYSTEEM MET NAVIGATIE

Luister naar muziek, volg de navigatie en connecteer uw smartphone. Dit is de ultieme infotainment ervaring dankzij een interface die eruitziet als een smartphone op een 10,25” touchscreen, snelle Bluethooth-verbinding en draadloze connectiviteit.

 

ICONISCHE SIGNATUUR

Een specifiek logo met een klassieke 500-badge verrijkt met mooi ogende stuurwiel, dat een nieuw design kreeg en herinnert aan de essentie van het tweespakenstuurwiel van de Fiat 500 uit 1957.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Elektrische Uitrusting

GEMAAKT VOOR DE STAD

Het bereik is voldoende voor uw dagelijkse stadsritten: naar het werk, de fitness en terug naar huis, dankzij het bereik van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio tot 320 km. En wanneer u hem enkel in de stad gebruikt, wordt het bereik van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” High Cabrio uitgebreid tot 460km met een indrukwekkende stadscyclus.*

*Waarden gelden voor het volledige nieuwe Fiat 500-gamma.

 

SHERPA MODUS

De “Scherpa Modus” is een slimme rijmodus om energie te besparen en toch uw bestemming te bereiken door het optimaliseren van de parameters van uw stadswagen. Bijvoorbeeld: smartphoneoplader, airco, het begrenzen van de snelheid of acceleratie.

SNELLADEN

De nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio kan aan 85 kW snel opgeladen worden, waardoor u in de tijd van een koffiepauze genoeg oplaadt voor een hele dag: 50 km in 5 min oplaadtijd. U bereikt zelfs 80% van de volledige batterijlading in slechts 35 minuten.

 

1-PEDAAL-RIJDEN

De nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio is een van de eerste wagens die u een nieuwe rijervaring biedt door de rechterpedaal te gebruiken om zowel te versnellen als te vertragen. Telkens als u de rechtervoet van het pedaal haalt vertraagt de wagen, om onmiddellijk de kinetische energie op te vangen en om te zetten naar elektrische kracht die de batterij herlaadt.

MAKKELIJK THUIS OPLADEN

Thuis opladen was nog nooit zo makkelijk. Dankzij de standaard meegeleverde kabel van u de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio opladen aan elk stopcontact. Zo kan u tot 3 kW opladen buitenshuis of op uw bestemming.

 

EEN EXCLUSIEVE WALLBOX

De optionele easyWallbox werd exclusief voor FCA ontworpen zodat u uw eigen persoonlijke oplaadpunt kan creëren thuis. Deze is voorzien van Plug & Play technologie zodat u geen professionele installatie nodig heeft, én een Bluetooth-verbinding om hem in te stellen en de werkingsparameters te controleren. De easyWallbox heeft een Dynamic Power Management (DPM) sensor om stroomonderbreking thuis te voorkomen. Indien u opteert voor de 7 kW-upgrade (met professionele installatie) kan u uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio in minder dan 4uur* opladen.

*oplaadtijden 15-80% batterijconditie.

CONNECTEREN EN LADEN

De EVBox Elvi Connected Wallbox is een geavanceerd oplaadsysteem voor thuis met afstandsbediening dat ook op een 3 fasen-verbinding werkt (tot 11 kW). Met de EVBox Elvi Connected Wallbox kan u oplaadbeurten starten en monitoren via Bluetooth, Wi-Fi en 4G/3G, weten wie de Wallbox gebruikt, oplaadbeurten plannen om de kosten te optimaliseren en nog veel meer. De Installatie wordt verzorgd door FCA, via een geselecteerde partner.

 

VOOR MAKKELIJK BUITESHUIS OPLADEN

Niet thuis? Geen probleem! U kan de meegeleverde Mode 3-kabel gebruiken om uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio op te laden in publieke oplaadstations en parkeerplaatsen ot thuis met uw Wallbox.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Technologie

Een betrouwbare copiloot, altijd aan uwe zijde: de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio is de eerste kleine elektrische wagen uitgerust met Autonomous Driving Level 2 (ADAS). Dat betekent een superieur veiligheidsniveau in het stadverkeer.

FIAT CO-PILOOT

Vlot in het verkeer. In alle omstandigheden. Vooreerst kan de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio verkeersborden herkennen en de snelheid suggereren die u voor deze welbepaalde weg moet aanhouden. Eenmaal u de snelheid en afstand hebt ingesteld met de stuurwielbediening, zal het systeem autonoom de afstand bewaren van het voertuig voor u (van zodra u minstens 30km/u rijdt) en vertragen waneer het verkeer dat vereist. Net als een betrouwbare copiloot die u steeds zal bijstaan.

 

LANE KEEP ASSIST

Geen stress en meer rijplezier: van zodra u sneller dan 60 km/u rijdt, herkent de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio de lijnen van de baanvakke en zal hij u in het midden van uw baanvak houden. Zo wordt reizen een stuk veiliger.

PARK ASSIST

Rij relax, ook een lage snelheid: u zal niet per ongeluk tegen een andere auto of een muur botsen. Indien u minder dan 13 km/u rijdt, detecteert de 360° parkeerassistent met 11 sensoren vooraan, opzij en achteraan elk obstakel rondom het voertuig en verwittigt hij de bestuurder wanneer hij in de buurt  van een van deze voorwerpen komt.

 

DODENHOEKSENSOR

Dodehoeken behoren tot het verleden: van zodra u tussen 15 en 140 km/u rijdt, detecteert de ultrasone sensor van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio elk object in de dodehoeken, zowel aan de zij- als aan de achterkant van de wagen. Bovendien wordt u hiervan verwittigd met een geluidssignaal en een waarschuwingsichtje op de zijspiegel.

 

ACHTERUITRIJCAMERA

Hou eenvoudig alles in het oog, ook wat achter u ligt. Dankzij de achteruitrijcamera ziet u een duidelijk scherp hoog resolutie beeld van alles wat zich achter de wagen bevindt op het infoainmentscherm van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio. Het beeld wordt getoond met dynamische rasterlijnen en een centrale lijn toont de weg die u uitgaat wanneer u aan het stuur draait, zodat u een beter idee hebt van de afstand achter u.

AUTONOOM REMSYSTEEM

Nog meer veiligheid op de weg voor u en elke weggebruiker: de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio remt automatisch om aanrijdingen met voertuigen voor u, voetgangers of fietsers te vermijden of verzachten en dit tot een snelheid van 130km/u. Eerst verwittigt de wagen de bestuurder met een waarschuwingsgeluid en –indicator lampje, en indien de bestuurder niet reageert, remt het systeem de wagen on zo een potentiële aanrijding te vermijden of te verzachten.

ATTENTION ASSISTENT

Vermoeidheid is niet langer een probleem: de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio helpt u om niet in slaap te vallen achter het stuur. Het systeem detecteert de eerste tekenen van vermoeidheid door de zijdelingse bewegingen van de wagen te monitoren en u het advies te geven even te rusten aan de hand van een waarschuwingsgeluid en – indicator lampje.

 

LANE DEPARTURE WARNING SYSTEM

Rij veilig en blijf eenvoudig op uw rijbaan: de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio helpt u om niet ongewild uw rijbaan te verlaten. U blijft op het juiste vak via een actieve actie op het stuurwiel waardoor u uzelf en anderen niet in gevaar brengt. Wanneer het systeem detecteert dat de wagen ongewild zijn rijbaan dreigt te verlaten, verwittigt het de bestuurde met een zichtbaar, hoorbaar en voelbaar signaal (zoals stuurwiel vibratie), zodat u gepast kan tegensturen.

NOODOPROEP

Altijd aan uw zijde, zeker in noodgevallen. Bij een ernstig ongeval waarbij airbags zijn opengaan, wordt automatisch een noodoproep gelanceerd rechtstreeks vanuit een specifiek ingebouwd systeem in de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio naar het Europese noodnummer 112. Ondertussen worden ook uw positie en de staat van uw wagen doorgezonden, om de hulpverlening nog sneller te laten verlopen. Bovendien is de SOS-knop makkelijk bereikbaar, net voor de achteruitkijkspiegel binnenin, om bij nood snel hulp te krijgen.*

*Het systeem wordt enkel geactiveerd bij een ernstig ongeval en het opengaan van de airbags.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Infotainment

CINERAMA INFOTAINMENT

Het volledig nieuwe Cinerama Infotainmentsysteem van de nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio met helder 10,25” scherm, is steeds duidelijk zichtbaar. De supersnelle Bluetooth-koppeling connecteert elke smartphone in de wagen in minder dan 5 seconden na het openen van de deur.

 

De interface oogt als een smartphone, met aanpasbare schermlay-out, en maakt het gebruik ervan echt makkelijk. De bediening gaat via natuurlijke spraakherkenning: u hoeft enkel “Hey Fiat” te zeggen. Het volledige geïntegreerde navigatieplatform toont de bestuurder om de minuut bijgewerkte verkeersinformatie met begrip van snelheidscamera’s, parking, elektrische oplaadstations en het weerbericht van uw bestemming. De 3D-kaartnavigatie kan ook op het 7” digitale instrumentenpaneel getoond worden. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio beschikt ook over een draadloze gsm-lader zodat uw gsm altijd geconnecteerd en opgeladen is.

WIRELESS APPLE CARPLAY

Verbind uw iPhone met het Uconnect™ 10,25” scherm en gebruik draadloos Apple Carplay* met de stemassistent Siri of het touchscreen. Wireless Apple Carplay* is de slimme, veilige manier om uw iPhone te gebruiken in uw wagen. U kan navigeren, bellen, berichten sturen en ontvangen en naar Apple Music, audioboeken of podcasts luisteren terwijl u gefocust blijft op de weg.

*CarPlay, iPhone en Siri zijn geregistreerde handelsmerken van Apple inc.

WIRELESS ANDROID AUTO™

De nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio is ook compatibel met Android Auto™* en kan draadloos met compatibele smartphones verbinden. Eenmaal uw smartphone verbonden is met uw stadswagen, toont de gebruiksvriendelijke interface uw apps op het Uconnect™ 10,25” scherm. U kan uw muziek en contacten beheren, en dankzij Google Maps navigeren, verkeersinfo krijgen in real time, allemaal rechtsreeks op het touchscreen en zonder uw veiligheid in het gedrang te brengen.

*Google, Google Play, Android Auto zijn handelsmerken van Google LLC. Om Android Auto op het display van uw wagen te gebruiken, hebt u nodig: een Android Auto compatibele wagen, een Android smartphone met Android 5.0 of hoger en de Android Auto app.

Om Android Auto Wireless te gebruiken, hebt u nodig:

-          Een smartphone met Android 11.0 en een 5HGz Wi-Fi netwerk. In de Europese Unie moeten smartphones aa bijkomende vereisten voldoen om het 5 GHz Wi-Fi netwerk in de wagen te gebruiken.

-          Google of Samsung smartphone met Android 10.0.

-          Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ of Note 8 gsm met Android 9.0.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Connectiviteit

De Nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio is uitgerust met een hele reeks geavanceerde connectiviteitsfuncties, zowel aan boord als daarbuiten, met onder andere een heel nieuwe mobiele toepassing: de FIAT app. Hiermee beheert u uw nieuwe Fiat 500 wanneer en waar u dat wil. Ontdek alle functies.

MY ECHARGE

Met My eCharge hebt u als eigenaar van een nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio toegang tot een wereld van diensten om de elektrische lading te beheren. Met de FIAT-app vindt u makkelijk dichtbijgelegen publieke laadstations en kan u functies gebruiken voor opladen, betalen en de oplaadhistoriek raadplegen. Thuis hebt u snel toegang tot uw eigen Wallbox en kan u dankzij de afstandsbediening het beste halen uit uw geconnecteerde Wallbox.

 

MY ASSISTANT

My Assistant waakt over uw veiligheid, waar u ook gaat. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio is in staat om noodoproepen te doen, een toegewijde assistent te contacteren of de pechdienst op te roepen, allemaal rechtstreeks vanaf het touchscreen of via de FIAT-app.*

*De noodoproep is niet beschikbaar vanaf het touchscreen of op de FIAT-app.

MY REMOTE

Met My Remote kan u de positie van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio lokaliseren op uw smartphone. En er is meer: met de mobiele app kan u ook de deuren vergrendelen en ontgrendelen, het niveau van de batterij checken en de airco of een oplaadbeurt instellen. Bovendien kan u met de stemassistent van ‘At-Home Digital Assistant’ vanop afstand interageren met uw nieuwe Fiat 500.

 

MY CAR

Benieuwd naar wat er onder de motorkap gebeurt? Geen probleem: met My Car hebt u real-time informatie over de status van uw wagen. Bandendruk, kilometerteller, onderhoudsupdates: open gewoon de FIAT-app of check het rechtstreeks aan boord op het infotainment scherm. De nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio heeft niks te verbergen. 

MY NAVIGATION

Uw bestemming bereiken was nooit zo eenvoudig. Met My Navigation kan u uw bestemming vanuit uw FIAT-app delen met uw wagen met een simpele tik. Het infotainment scherm van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio toont meteen uw bestemming, met live verkeersinfo, weersomstandigheden, verwittigingen van snelheidscontroles en oplaadstations. Uw kaarten zijn steeds online bijgewerkt voor een vlotte rijervaring.

 

MY WI-FI

Met My Wi-Fi voelt u zich net zo comfortabel als thuis. My Wi-Fi maakt van uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio een Wi-Fi hotspot waarmee u tot 8 toestellen kan verbinden. Dankzij de gratis testperiode kunnen u en uw passagiers online surfen, content streamen om te beluisteren of te bekijken, comfortabel werken en de Amazon Alexa* stemassistent aan boord gebruiken.

 

MY ALERT

Hou uw nieuwe Fiat 500 “la Prima” Cabrio altijd in het oog. Mocht er zicht een probleem voordoen met uw wagen dan krijgt u onmiddellijk een bericht van uw FIAT app. Bij diefstal wordt u direct in contact gebracht met een operator en zal uw wagen worden opgespoord om de politie te helpen de wagen te recupereren.*

*My Alert is een optie op de nieuwe Fiat 500

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Accessoires

ACCESSOIREWERELD

Volg uw gevoel: personaliseer uw wagen met één van onze packs: Fashion, Ethics & Aeshetics, Techno Sport of BeProud.

 

EASYWALLBOX

De snelste en gemakkelijkste manier om uw nieuwe Fiat 500 thuis op te laden.

 

CONNECTED WALLBOX

Laad uw Fiat 500 op vanop afstand: werkt met Wi-Fi, 4G/3G en Bluetooth.

 

D-FENCE PACK

Het pack bevat een interieurfilter, die bijna 100% van de allergenen en stofdeeltjes opvangt, een, luchtzuiveraar met geïntergeerde HEPA-filter, die tot 98% van de bacteriën uit de lucht zuivert en ook een Uv-lamp die tot 99% van de bacteriën elimineert.

 

MIDDENRUIMTE

U kan de centrale tunnel aanpassen in functie van de ruimte die u nodig hebt dankzij de nieuwe modulaire organizer. Kies gewoon uit Base, Organizer of Multi Basket.

 

INSTAPVERLICHTING

Geef uw interieur met een extra vleugje stijl dankzij de verlichte instapsierlijst.

 

KABELS & OPBERGEN

Hiermee zijn uw Mode 2 en Mode 3 oplaadkabels mooi opgeborgen in de koffer. U heeft keuze uit de kabeltas of kabelhaspel.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze auto?

Overzicht

Fiat 500 "la Prima" Cabrio

Configureren
Configureer uw nieuwe Fiat 500 "la Prima" Cabrio
Testen
Heeft u nog niet beslist? Test uw nieuwe auto voordat u hem koopt
Kopen
Heeft u uw auto gekozen? Laat hem niet door uw vingers glippen: koop hem nu of vraag een offerte aan.
Financiering
Kom meer te weten over de financieringsdiensten die FCA aanbiedt.

Versies